VaccineSpecialisten logo

Lægefaglig rådgivning

VaccineSpecialisten tilbyder dig, ved en konsultation, en personlig lægefaglig rådgivning om rejsemedicin og vaccinationer efter høj lægefaglige standard, baseret på seneste nationale- og internationale anbefalinger. 

FET_Vaccine-Specialisten-02

  • Der tilbydes rådgivning til både gravide, småbørnsrejsende samt rejsende med tilstedeværelse af betydende sygdom.
  • Alle med særlige rejsebetingelser såsom udstationering (evt med børn), studieophold og ophold i katastrofeområder rådgives om evt. særlige- og ekstra vaccinationer.

Vaccinationerne til rejsen planlægges på første konsultationsdag og der etableres et forløb for de anbefalede gentagne vaccinationer.

  • Der tilbydes endvidere at gennemgå medicin til evt rejseapotek og nødvendige recepter hertil.
  • Malaria og andre betydende infektionssygdomme gennemgås under konsultationen og relevant malaria-forebyggende medicin foreslås. Hvis rejsen går til et område med høj risiko for malaria og dermed anbefalet forebyggende behandling, tilbydes der recept på relevant medicin. Recepten skrives via Sundhed.dk/det fælles medicin kort (FMK) og efterfølgende kan medicinen afhentes på et valgfrit apotek.

De nødvendige og anbefalede vacciner forefindes i klinikken. Der tages dog hensyn til evt vacciner i restordre fra Statens Serum Institut.

VaccineSpecialisten er løbende opdateret på de nyeste forskningsresultater fra hele verden indenfor infektionsmedicin og vacciner. Når der kommer nye forskningsresultater bliver de hurtigt inddraget i den praktiske rejsemedicinske rådgivning og de anbefalede vaccinationer til gavn for dig.

Det vil altid være læge Søs Holten, der forestår konsultationen i klinikken.

 

Hvilke vacciner anbefales til din rejsedestination og anbefales malariaforebyggende medicin? 
Læs mere her 
Information om forskellige infektionssygdomme og de mulige vacciner, der kan forebygge dem. 
Læs mere her

Online booking - døgnet rundt
Bestil tid i dag!

Du er altid velkommen til at ringe
Tlf. 42 26 00 00

eller sende en mail til
info@vaccinespecialisten.dk

VaccineSpecialisten støtter dansk forskning inden for rejsemedicin og vacciner og er, på den baggrund, åben for forskningsprojekter i samarbejde med læger i det danske sundhedsvæsen.