VaccineSpecialisten logo

Info om VaccineSpecialisten

VaccineSpecialisten er ejet af læge Søs Holten.

Søs Holten er den rådgivende læge, som du altid vil møde i klinikken i Kgs. Lyngby.

 

FET_Vaccine-Specialisten-02

  

Jeg vil med glæde rådgive og vejlede dig, på højt lægefagligt niveau, når du står foran at skulle rejse til udlandet
og skal bruge information om rejsemedicin og vacciner.
Jeg kommer, i vores individuelle rådgivning, hele vejen rundt i din planlagte rejseplan
- så trygheden er i orden, før du tager afsted.

 
 
Lidt om Søs Holten

Søs Holten blev uddannet læge fra Københavns Universitet i 2004.

Søs har igennem mange år haft stor interesse i infektionsmedicin og vacciner. Hun skrev allerede på medicinstudiet kandidatopgave om sygdommen mæslinger, MFR-vaccinationen og tilslutningen til det danske børnevaccinationsprogram. Hun har mange års praktisk erfaring med rejserådgivning og vaccinationer, har certifikat inden for rejsemedicin.

Søs er medlem af 'Dansk Selskab for Rejsemedicin', hvor hun også er med i bestyrelsen, og er medlem af 'Dansk Selskab for Tropemedicin og international sundhed'.
Søs har deltaget i rejsemedicinske kurser, har gennem flere år arbejdet i udlandet og har også personligt rejst meget med sin mand og deres 4 børn.

Søs har, siden sin medicinske embedseksamen, arbejdet som medicinsk læge på hospitaler i hovedstadsområdet. Hun har været tilknyttet Pharmabranchen og her virket som medicinsk rådgiver og ydet medicinsk undervisning. I 2013 startede Søs egen virksomhed, hvor hun fortsat påtager sig medicinsk faglige opgaver for flere sundhedsfaglige uddannelser i hovedstadsområdet og holder foredrag om emner inden for rejsemedicinsk rådgivning og vaccinationer.

Søs har i 2 år arbejdet som lægevikar i en almen medicinsk praksis i Kgs. Lyngby. Søs oprettede vaccineklinikken i Kgs. Lyngby 1. januar 2015 og har et rigtigt godt samarbejde med de lokale læger i området.

Søs har siden 2018 været ansat i Københavns kommune som kommunallæge i børne- og ungdomsforvaltningen og fungerer her som lægefaglig konsulent tilknyttet sundhedsteamet i BUF/Fagligt Center.

 

Du er velkommen til, at ringe til VaccineSpecialisten på Tlf. 42 26 00 00

VaccineSpecialisten:
Jernbanepladsen 10, 2.sal, 2800 Kgs. Lyngby
Elevator forefindes